Om Onkel Troll

Onkel Troll liker å sanke og dyrke mat i den norske naturen. Dermed får han med nydelige og naturlige råvarer hjem som han forvandler til fantastiske smaksopplevelser.
Disse matgledene fyller han spiskammeret sitt med i 
Bamble, Telemark.

For første gang i år har han åpnet dørene slik at også andre kan få tilgang til noen av skattene han har på kammeret sitt. Han elsker å fermentere og sylte, tørke og koke, smaksette og blande. Og da blir resultatet spennende kombinasjoner og smaksopplevelser, ofte sterkt krydrete blandinger med hovedingrediensene fra de norske skoger.

Som alltid lager han det  selv og sparer det i spiskammeret sitt frem mot neste sesong, men noe er det så mye av at han kan dele godsakene med dem som finner frem til ham. Vi er en liten bedrift som drives med stort engasjement av Anders Grande og Kasza Koprowska. Vi er soppentusiaster (og selvfølgelig begge soppsakkyndige) og elsker å sanke mat fra naturen. I tillegg til sopp, sanker vi bær og andre nyttevekster å lager sesongbaserte produkter.

Vi holder til i Bamble i Telemark og bruker naturen i nærheten. Produktene våre er laget for hånd, med egne orginale oppskrifter og masse kjærlighet!